На Волині поліція просить місцевих патрулювати домівки, які лишились без нагляду

На Волині поліція просить місцевих патрулювати домівки, які лишились без нагляду
Начальник управління ГУНП у Волинській області Юрій Крошко. Скріншот з відео

Поліція просить місцевих мешканців патрулювати поруч будинків, які тимчасово лишились без нагляду. Крім того, правоохоронці переконують, що на території області не було виявлено диверсійно-розвідувальних груп. 

Про це у своєму зверненні сказав начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Він закликав місцевих наглядати за будинками людей, які тимчасово покинули своє місце проживання, для того, аби уникнути крадіжок.

«На сьогоднішній день багато людей виїхали зі своїх домівок, хтось за кордон, хтось в інші регіони держави. Просив би тих, хто залишився, тих, хто зоорганізувався в місцеві громади, в місцеві підрозділи оборони територіальної. Прошу вас звернути увагу і по можливості організувати патрулювання у таких місцях, де залишилися житлові помешкання без нагляду. Прошу виявляти людей, які не проживають у ваших дворах, людей, які не проживають у ваших районах, людей, які не проживають у ваших селах. Не лише з метою виявлення диверсійно-розвідувальних груп, але й з метою виявлення тих осіб, які хочуть нажитися за чужий рахунок, і хочуть заволодіти чужим майном, щоб не допустити таких фактів», - наголосив Юрій Крошко.

 Як розповів начальник ГУНП у області, на спецлінію «102» продовжують надходити повідомлення про різних підозрілих осіб. Невідомі предмети залишені у громадських місцях та літальні апарати. Всі ці звернення ретельно перевіряються.

«Наразі на території області диверсійно-розвідувальних груп виявлено не було. Всі ті повідомлення, які до нас надійшли, ми перевірили. На щастя, жодне з них не підтвердилось, - додав він.

Крім того, Юрій Крошко нагадав, що під час проходження перевірки на блокпостах варто дотримуватись правил. Зокрема, знизити швидкість, зупинитись, вимкнути фари та показати документи.

«Прошу перед прибуттям до блокпосту знизити швидкість, зупинитися, вимкнути фари, пред’явити документи тим людям, які несуть там службу. Прошу виконувати їхні вимоги та вказівки, тому що це все скероване на те, щоб забезпечити загальну безпеку та порядок. Поліцейські за ці дні перевірили тисячі автомобілів та людей. І продовжують це роботи», - сказав Юрій Крошко.

">http://

Також незважаючи на воєнний стан, на території області стаються й інші пригоди, які відносяться до компетенції поліції. Вчора, 28-го лютого, сталась ДТП, в якій загинула пенсіонерка.

Також в Ковельському районі за минулу добу було скоєно два вбивства на побутовому ґрунті. Особи, які їх скоїли, поліцією затримані, проводиться розслідування.

Нагадаємо, від сьогодні, 1-го березня, на всій території Волині запровадили «сухий закон». Волиньрада заборонила продавати алкоголь по всій території області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від сьогодні на всій території Волині запровадили «сухий закон»
Наступна новина У Луцьку виділили 10 мільйонів на закупівлю продуктів харчування
Останні новини
Схожі новини