Що відомо про нового очільника держархбудконтролю Луцькради

Що відомо про нового очільника держархбудконтролю Луцькради
Владислав Троць на захисті диплому. Джерело фото: http://lutsk-ntu.com.ua/uk

Владислав Троць, який віднедавна очолює посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, має семеро братів та сестер, а з доходів за минулий рік задекларував стипендію.

Представили у Луцькраді його у вівторок, 24 липня, а офіційно він на посаді з 20 липня.

Владислав – лучанин, йому 23 роки, неодружений. Вищу освіту здобував у Луцькому національному технічному університеті за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія». Диплом магістра отримав взимку 2018 року, захистивши проект «Офісна будівля у м.Києві».

В електронній декларації за 2017 рік, оприлюдненій на сайті НАЗК, Владислав вказує доходи обсягом 20192 гривень. Саме стільки становила річна стипендія у виші. Стипендію отримує також його брат Назарій. До слова, у Владислава є четверо братів та три сестри.

Де працює батько Ярослав Троць – не вказано, є дані лише про те, що обсяг його зарплати становив 48248 гривень за рік. Мати Вікторія Троць отримала 80518 гривень соціальної допомоги.

Новопризначений посадовець володіє частиною квартири у Луцьку площею 62,3 кв.м., яка належить матері. Іншого майна чи активів у нього немає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, які дороги ремонтуватимуть у найближчі три роки в Княгининівській ОТГ
Наступна новина Чемпіон світу оцінив волинян, які взяли участь у Чемпіонаті України з легкої атлетики. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини