Чемпіон світу оцінив волинян, які взяли участь у Чемпіонаті України з легкої атлетики. ВІДЕО

Чемпіон світу оцінив волинян, які взяли участь у Чемпіонаті України з легкої атлетики. ВІДЕО

Український спортсмен, відомий усьому світові як один з найкращих стрибунів у висоту Богдан Бондаренко приїхав на Волинь.

Хлопець, який має в заліку десятки медалей та перемог, вирішив долучитися і до чемпіонату України з легкої атлетики, який днями відбувався в Луцьку.

Зі спортивною зіркою світового масштабу спілкувались журналісти Сфера-ТВ.

Спершу співавтор рекорду Європи зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко пояснює пресі, чому не може взяти участь у чемпіонаті України з легкої атлетики в Луцьку та чемпіонаті Європи у Берліні.

Також світовий чемпіон Богдан Бондаренко долучився до чемпіонату України з легкої атлетики у Луцьку, хоча сам за першість не боровся, а лише був мотиватором та коментував стрибки у висоту серед дівчат.

Опісля змагань спортсмен зауважив, що підготовка наших стрибунів - на дуже високому рівні, тож якщо результати, продемонстровані у Луцьку, дівчата повторять у Берліні на Чемпіонаті Європи – медалі їм гарантовані. 

Читати також: Чемпіонат України з легкої атлетики: результати волинян

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що відомо про нового очільника держархбудконтролю Луцькради
Наступна новина Волинський нардеп збирається перепливти чергове озеро. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини