Що збудують на місці громадського туалету у центрі Луцька

Що збудують на місці громадського туалету у центрі Луцька
Проект реконструкції громадської вбиральні

Приміщення громадської вбиральні у центрі Луцька планують реконструювати. Туалет розмістять у підвалі, а над ним збудують виставковий центр і кафе.

Про це стало відомо у середу, 24 квітня, під час сесії Луцької міської ради.

Депутати дозволили реконструювати приміщення громадського туалету, що на Театральному майдані, 8. Орендар повинен залишити туалет у підвалі, а зверху йому дозволили збудувати виставковий центр і кафе. Вони повинні займати один поверх.

При цьому міській раді належатиме саме підвальне приміщення, а все що зверху буде у власності приватного підприємства. Це «Луцьк Фуд Сервіс». Цікаво, що фірма зареєстрована на Інну Анатоліївну Танзе - сестру Ірини Анатоліївни Стецюк, яка за інформацією ВолиньPost, заміжня за депутатом Сергієм Булою.

На період реконструкції у міській раді хочуть, щоб підприємство платило за оренду лише гривню на рік.

Проект будівлі, який представили на сесії депутатам, за словами радника міського голови Ігоря Поліщука, попередній.

«Коли будуть видавати містобудівні умови, попросимо управління архітектури проконтролювати це питання», - зауважив посадовець.

Опозиційні фракції «Народного контролю», «Свободи» та «Самопомочі» натомість виступили проти надання дозволу на реконструкцію.

Депутатка Юлія Вусенко нагадала, що вбиральню передали в оренду підприємству ще 1 листопада 2017 року з умовою, що вона запрацює у серпні 2018 року. Однак, цього не трапилось.

«Сьогодні більшість натисне кнопки і дозволить реконструкцію. Але я хочу сказати, як це називається. Це звичайна схема, як збудувати об’єкт в центрі міста, маючи більшість у міській раді і погодження архітектури», - наголосила Юлія Вусенко.

Врешті, 22 депутати проголосували за реконструкцію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандальний єпископ УПЦ МП з горохівською пропискою вимагає повернути йому громадянство України
Наступна новина Українцям дали безвіз із ще однією екзотичною країною
Останні новини
Схожі новини