Щодо посадовців Луцькради, які хочуть ліквідувати Старий ринок, порушили кримінал, – підприємці

Щодо посадовців Луцькради, які хочуть ліквідувати Старий ринок, порушили кримінал, – підприємці
Центральний ринок Луцька (джерело фото – «Сила правди»)

Щодо службових осіб Луцької міської ради, які ліквідували дві зупинки ромадського транспорту біля Центрального ринку, а також ліквідовують сам ринок, порушили кримінальне провадження.

Про це стало відомо із витягу з ЄРДР від 2 січня 2020, який оприлюднили підприємці у групі «Європейський Центральний Ринок» у фейсбуці.

«Відкрити кримінальне провадження по статті 364 Ч. 2 КК України 2001 щодо службових осіб Луцької міської ради, які, зловживаючи своїм становищем, ліквідували Центральний ринок у м. Луцьку та дві зупинки громадського транспорту», – йдеться у документі.

Як зазначають підприємці, перед цим вони подали відповідну заяву прокурору Волинської області Тарасу Безрукому.

«Дякуємо лучанам за підтримку і за підписи на захист ринку», – йдеться у дописі.

Також підприємці і працівники ринку просять голову Волинської ОДА Юрія Погуляйка взяти під контроль хід розслідування цього кримінального провадження.

Нагадаємо, Луцька міська рада хоче ліквідувати Центральний ринок, що біля Луцького замку, а підприємців переселити на «Новий ринок» на ЛПЗ. Підприємцям дали час до 1 лютого. Після 1 лютого міська рада пообіцяла вдатися до примусового демонтажу тимчасових споруд та МАФів, що розміщені на території Центрального ринку з порушенням законодавства.

Однак самі підприємці вважають «Новий ринок» невдалим місцем. Вони впевнені, що покупці туди не підуть.

Також у Луцьку ліквідували зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» обабіч вулиці Глушець. 

Щодо території, прилелої до Луцького замку, в тому числі й тієї, на якій зараз знаходиться ринок, міська влада оголосила Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Луцькради відкрили мурал за мотивами творів відомої художниці
Наступна новина Волинських перевізників просять не допускати звучання «російської попси» в маршрутках
Останні новини
Схожі новини