Волинських перевізників просять не допускати звучання «російської попси» в маршрутках

Волинських перевізників просять не допускати звучання «російської попси» в маршрутках

У Волинській облдержадміністрації розповіли, що направили листи перевізникам, які обслуговують приміські та міжміські маршрути, з проханням змінити музичний репертуар та унеможливити звучання російських пісень.

Про це йдеться у відповіді на запит депутата обласної ради Юрія Поліщука, повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

У виконавчій владі області відповіли, що управління транспорту та інфраструктури направило перевізникам листи з рекомендаціями щодо вжиття заходів, спрямованих на зміну музичного репертуару під час виконання перевезень на маршрутах, та проведення роз'яснювальної роботи з водіями транспортних засобів щодо недопущення під час руху автобусів по маршрутах звучання пісень, вироблених у Російській Федерації.

Окрім того, одним із пунктів договору про організацію перевезень пасажирів на маршрутах загального користування у Волинській області передбачено обов'язок водія вимкнути музику на вимогу хоча б одного пасажира.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щодо посадовців Луцькради, які хочуть ліквідувати Старий ринок, порушили кримінал, – підприємці
Наступна новина Назвали ймовірну дату повернення додому тіл загиблих українців в Ірані
Останні новини
Схожі новини