Що треба зробити, щоб Порошенко виграв. БЛОГ

Що треба зробити, щоб Порошенко виграв. БЛОГ
Юрій Моклиця

Всі чекали, що виборці Зеленського не прийдуть на дільниці. А вони взяли і прийшли. І зробили це набагато дисциплінованіше, ніж виборці Порошенка. І це все, що треба знати про перший тур виборів. І до сраки вся аналітика.

Останні 5 місяців я прожив цією кампанією і продовжую жити, підтримуючи команду діючого Президента у Луцьку. Я можу і маю моральне право говорити речі, які можливо будуть неприємними багатьом симпатикам Порошенка. А висновок мій не дуже втішний: саме ми, «думаючі порохоботи», значною мірою привели електорат Зеленського на дільниці.

Запам’ятайте, ніколи… НІКОЛИ!... Н І К О Л И!!! Не називайте людей дибілами!... Просто! Ніколи! 
Комусь там і десь може бути сто разів байдуже на майбутнє України і їм може бути байдуже на Зеленського, але їм стає не байдуже, коли їх обзивають дибілами!

Ми, «думаючі» порохоботи, переступили межу критики загального і перейшли на особисте. Ми з критики кандидата перейшли в критику виборця. Ми викликали в людей емоцію, яка змусила їх підняти сраки і прийти на виборчі дільниці. Не важливо яка емоція: «на зло», «по приколу», «а хулі», «ах так»… Просто взяли і прийшли. Не виключено, що велика частина виборців «Зе» прийшли, щоб написати в бюлетені «сам дибіл!», але Зеленський переконав їх, що краще проголосувати за нього. І це спрацювало. Ми перетворили вибори на «Флеш-моб» і учасники прийшли!

Ми, порохоботи, привели виборців Зеленського на дільниці. Не Порошенко (до речі, його вже тепер і в цьому звинувачують), а саме ми.

І от що сумно, ми хоч і «прогресивні», «думаючі», «адекватні», бла-бла-бла… але все ж таки продовжуємо шукати піщинку в чужому оці, а не колоду у своєму. А результату виборів чекаємо від геніальних кроків київських політтехнологів, тєліка, чи якогось ефектного сейву від Президента (о Богі! ми знову хочемо від нього неможливого).

Тошнить від розмов на кшталт «Я знаю як виграти вибори: треба щоб по тєлєку сказали…», або «Нічого не буде з цими виборами, якщо Пєтя терміново не…». Всі знають як виграти вибори, всі знають який IQ у виборців Зеленського, але ніхто не хоче постукати до сусіда і запитати чи був він на виборчій дільниці! Будь-що аби самому нічого не робити.

Забули, що результат виборів залежить від нас? Забули, що майбутнє країни залежить від нас? Забули, звідки починаються зміни?

Любі мої, дорогі і думаючі друзі! Забудьте про Зеленського. Забудьте про його виборців і не думайте при чийсь IQ. Прийдіть додому, станьте перед дзеркалом, обкладіть для профілактики себе їб*ками і подумайте про те, що кожен із вас особисто зробить для перемоги Порошенка у другому турі.

А я вам у цьому допоможу. Ось вам проста математика, в якій ви (точно знаю) кращі за топменеджерів Зе-Ко-манди.

За Порошенка у першому турі проголосувало майже 3 млн людей. Кожен із цих трьох мільйонів точно має одного знайомого (а може й родича), який міг би прийти і проголосувати в першому турі, але з об’єктивних причин цього не зробив. Не сперечайтесь, точно знаю, що в кожного такий є.

Крім того, зараз відкривається потужна армія тих людей, які проголосували «за іншого». Комусь не сильно імпонує Порошенко, або «бляха Зеленський це взагалі капєц». Переконайте їх. Хай прийдуть. Двоє. Можна колег по роботі. А краще сусідів. Всього лише двоє! Ви зможете, бо їх багато. В три рази більше, ніж тих, хто проголосував за вашого кандидата в першому турі. Непахане поле.

Повертаємось до цифр. Якщо кожен із 3 млн прихильників «По» приводить одного, хто не проголосував і двох, хто надумав, ну і, звісно, сам приходить, на виході ми отримуємо 12 млн голосів. А це гарантована перемога на виборах при теперішній явці. Навіть трохи із запасом.

Ловіть 10 заповідей на найближчі 3 тижні:
1. Забудь про Зе
2. Забудь про виборців Зе
3. Не відбудеться нічого, що різко змінить ситуацію
4. Не зробить Пєтя щось, що неможливо
5. Не вір в Гарі Потера
6. Голоси когось не перетечуть Порошенкові
7. Не вір в те, що контент тєлєка зміниться
8. Люди не одумаються
9. Результат першого туру не мобілізує людей на другий
10. Не вір, що хтось нам допоможе!

Все буде максимально тяжко. Все буде максимально неможливо. Все буде залежати тільки від того, що зробиш ти особисто.

31-го березня був флеш-моб 
21 квітня мають бути вибори 
Зробимо їх разом!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відкрили ювілейну виставку луцької художниці Алли Харчук. ФОТО
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 3 квітня
Останні новини
Схожі новини