Село під Луцьком залишиться без транспортного сполучення з містом у вихідні

Село під Луцьком залишиться без транспортного сполучення з містом у вихідні
Фото - Район Луцьк

Село Рованці, що поряд з Луцьком, залишитися без транспортного сполучення з містом у вихідні.

Про це у групі Боратин 24 у Фейсбуці повідомила Ірина Левчук.

Так, за її словами, маршрут 210 сполученням «Луцьк-Рованці» відтепер не буде їздити у вихідні. До того ж, згідно нововведені останній рейс з міста щодня відправлятиметься о 19.00. Таким чином по два рейси з села та міста викинули.

«Жителі однієї з найбагатших ОТГ села Рованці знову залишаються без транспортного сполучення з Луцьком... тепер є нововведення, субота і неділя вихідний для маршруту 210!!!! Останній рейс в 19.00 з міста щодня... викинуті з графіку по два рейса з села і міста відповідно, дитячий проїзд вартує 5 грн, відсутня тарифікація по кілометражу (наприклад, я в основному проїжджаю 2 км і плачу 7 грн). Як добиратися на роботу людям, які працюють в суботу і неділю? Як йти, чи чим везти сумки з продуктами тим людям, які в свій вихідний хочуть їх придбати?! 21 століття... жах... коли вже почне місцева влада, щось робити для тих виборців, які їх вибрали....», - зазначає вона у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дорожні ями лататимуть по-новому. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку вирішуватимуть, як будувати два блоки «Хмельницької АЕС»
Останні новини
Схожі новини