На Волині дорожні ями лататимуть по-новому. ВІДЕО

На Волині дорожні ями лататимуть по-новому. ВІДЕО
Фото ілюстративне, джерело - Укрінформ

Низькоякісні дороги – одна з поширених проблем у Волинській області.

Через величезне транспортне навантаження та недотримання технологій дорожньо-будівельних операцій  матеріали дорожнього покриття зношуються та руйнуються.

Аби швидко та ефективно боротися з цією проблемою в селі Копачівка випробовували нове навісне обладнання та експериментували з методами ямкового ремонту, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Ми хочемо подивитися, як ця техніка себе покаже. А другий момент, який ми хочемо перевірити, це різні хімічні добавки, які використовуються для поновлення якості бітуму», – розповів начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполіпак.

За його словами, настав час шукати оптимальний метод ямкового ремонту. Бо нині це задоволення не з дешевих, а працювати є над чим. Нещодавно було закуплене спеціальне білоруське обладнання, яке нібито значно ефективніше та доступніше за ціною. Обіцяють, завдяки йому збільшиться ефективність робіт. Якщо раніше бригада за добу могла виготовити півтори тони спеціальної суміші, то за допомогою нового рециклеру можна виготовити вже більше 4 тонн. Закупили новинки за кошти приватних осіб.

Більше – у сюжеті.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька може з'явитися велосипедний стадіон
Наступна новина Село під Луцьком залишиться без транспортного сполучення з містом у вихідні
Останні новини
Схожі новини