Серед фаворитів – іномарки середнього класу. Які авто найчастіше купують волиняни

Серед фаворитів – іномарки середнього класу. Які авто найчастіше купують волиняни

На авторинок до Луцька приїжджають люди навіть із-за меж Волині, щоб купити або продати авто. Для декого – це бізнес, для інших – єдина доступна можливість купити авто по кишені.

Про те, які автомобілі покупці найчатіше шукають на луцькому авторинку і на що звертають увагу, – у сюжеті Сфери-ТВ.

Авторинок у Луцьку – один із найбільших майданчиків продажу автівок у Західній Україні. Дехто тут продає свої машини, але для багатьох людей – це бізнес. Спеціально із-за кордону  сюди женуть по 5-8 машин у місяць, аби продати і заробити. Кажуть, найчастіше автівки купують в Польщі та Швейцарії, рідше в Німеччині та Нідерландах. 

«Колись люди купували буси, в основному було переобладнання і люди купували, а зараз люди почали купувати легкові, дорожчі. Легкові завжди були дорожчі», – каже продавець Олександр.

Читати також: Назвали найпопулярніше вживане авто на Волині

Продавці кажуть, що перше на що звертають увагу покупці, – ціна. Зараз серед фаворитів іномарки середнього класу, вони  від 5 до 7 тисяч доларів. Продати їх реально менш як за два тижні. А вже з дорожчими потрібно повозитися більше місяця, а то й двох. 

«Дешеві люди купують машини, а не дорогі. Дорогі машини люди купують в салонах, а не на базарі», – розповідає продавець Юрій.

«Кому подобається «Фолькваген», а хто мав його, а він ламається, то буде шукати «Мерседес». У кого нема грошей на «Мерседес» – буде шукати «Пежо», – каже продавець авто Олександр.

Автівки на євробляхах уже ніхто тепер не купує. Є інша тенденція – електрокари. 

Детальніше – у відео.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польща може припинити проводити «Європейські дні добросусідства» у Шацькому районі
Наступна новина З Волині до Києва за 10 днів: у Ковелі стартував ультрамарафон до Дня Незалежності
Останні новини
Схожі новини