З Волині до Києва за 10 днів: у Ковелі стартував ультрамарафон до Дня Незалежності

З Волині до Києва за 10 днів: у Ковелі стартував  ультрамарафон до Дня Незалежності
Учасники марафону (фото Тетяни Біскуб)

З Волині до Києва за 10 днів планують дістатися учасники пробігу на 500 кілометрів, присвяченого Дню Незалежності України. Стартували марафонці у Ковелі 15 серпня, фінішуватимуть у Києві 24-го.

Про це повідомляє сайт Ковельської міської ради.

До складу команди Trekking™Team входять майстер спорту України з легкої атлетики, член збірної команди України з добового бігу Олена Шевченко, чемпіон України з бігу на 100 км Ігор Саханда, ультрамарафонець Володимир Сковородка, котрий увійшов у Книгу рекордів України як перший пожежний, що здолав марафон у повному бойовому спорядженні. 

Організатор заходу Ігор Мишко зауважив, що біг на таку дистанцію дисциплінує, це є непросто і відповідально. Повідомив, що маршрут проляже через міста Луцьк, Рівне, Корець, Новоград-Волинський, Житомир, Коростишів, Київ. У День Державного Прапора команда завітає в Ірпінь до військового шпиталю, щоб провідати й привітати захисників України зі святом та передати подарунки. 

Стартували спортсмени під побажання ковельчан «Щасливо!» від площі Героїв Майдану.

Як повідомляє UA:Волинь, 16 серпня близько 10-ї ранку учасники ультрамарафону вбігли в обласний центр. Біля знака «ЛУЦЬК» їх зустріли волинські марафонці. Усі разом рушили до пам'ятника Тарасові Шевченку на проспекті Волі. 

Як розрозповів 52-річний марафонець Ігор Сафатюк, 16 серпня вони бігтимуть до Дерно Рівненської області.


Фото із сайту Ковельської міської ради та Тетяни Біскуб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Серед фаворитів – іномарки середнього класу. Які авто найчастіше купують волиняни
Наступна новина У Луцьку запрацювали підготовчі курси до школи за унікальною методикою
Останні новини
Схожі новини