Серце забилося на 50-тій хвилині: на Волині медики «швидкої» врятували жінку після клінічної смерті

Серце забилося на 50-тій хвилині: на Волині медики «швидкої» врятували жінку після клінічної смерті
Фото ілюстративне

В Ковелі в центральну оперативну диспетчерську «швидкої» надійшло  звернення від жінки 1957 року народження, яка жалілась на те, що їй важко дихати. Медики за 4 хвилини приїхали на місце виклики і зафіксували у жінки зупинку серця.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Вже за 4 хвилини бригада екстреної медичної допомоги була на місці виклику, жінка знаходилась в термінальному стані. У  жінки було зафіксовано зупинку серцевої діяльності, констатовано клінічну смерть», – йдеться у повідомленні.

«Реанімаційні заходи проводились в повному обсязі – було проведено непрямий масаж серця з штучною вентиляцією легень, введено 9 ампул адреналіну. Все відбувалось під моніторуванням важливих життєвих функцій. На 50-тій хвилині у хворої з’явилась фібриляція шлуночків. Після проведення дефібриляції у хворої відновилась повноцінна серцева діяльність, пульс на периферичних артеріях, пізніше з’явилось самостійне дихання та свідомість», – зазначають медики.

Пацієнтку в дуже важкому стані з після реанімаційною підтримкою та ознаками гострого інфаркту міокарду було доставлено в Ковельську ЦРЛ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській військовій частині, з якої втік озброєний солдат, заперечують дідівщину
Наступна новина Чому в новобудови інвестувати краще
Останні новини
Схожі новини