Шацькі лісівники - чемпіони Волині з футболу

Шацькі лісівники - чемпіони Волині з футболу

Днями на Волині змагалися дві команди лісників.

Відтак, футбольна команда ДП «Шацьке УДЛГ» «розгромила» горохівський ФК «Мар’янівка» з рахунком 3:0, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ

Голи забили Тарас Мельник, Ігор Кедик та Іван Богута.

«Осіння прохолода не завадила майстерності футболістів обох команд. І варто віддати належне гостям, вони боролися за кожен м’яч, кожну передачу, кожен рейд до воріт суперника, та щоразу натикалися на жорстку та ефективну гру «лісівників», – йдеться у повідомленні.

Також у прес-службі зазначають, що всі гравці футбольного клубу ДП «Шацьке УДЛГ» проявили характер, волю до перемоги і таки поставили переможну фінішну крапку у цьому чемпіонаті.

«Рахунок міг бути іншим. І більшим, і зрівняним… Але невдачі нападників, їх промахи, а ще самовіддана гра воротарів зробили його саме таким: 3:0! І це вже футбольна історія.

А ще, як стало відомо, футболісти ДП «Шацьке УДЛГ» збираються у більш престижну лігу волинського чемпіонату», – зазначають у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У міськраді представили нову керівницю луцької стоматполіклініки
Наступна новина «Хохлостиль»: фотограф обурився реконструкцією фасаду старої будівлі в Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини