Школи Луцького району забезпечать комп'ютерами

Школи Луцького району забезпечать комп'ютерами

Луцька районна рада спільно із народним депутатом Вячеславом Рубльовим ініціюють проєкт із комп’ютеризації шкіл району, який покращить забезпечення освітніх закладів сучасним комп’ютерним обладнанням.

За сприяння нардепа кошти на реалізацію цього проєкту виділятимуться як субвенція із державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій, – пише пресслужба райради.

«В Луцькій районній раді є програма щодо підтримки навчальних закладів. Оскільки районна рада є комунікатором між громадами, обласною радою, народними депутатами, із соцеконому будуть виділені кошти на комп’ютеризацію шкіл за умови співфінансування об’єднаних територіальних громад», - наголосив Вячеслав Рубльов.

Як розповів голова Луцької райради Олександр Омельчук, проєкт із комп’ютеризації шкіл Луцького району втілюватиметься в рамках прийнятої районною радою «Програми про співпрацю Луцької районної ради із закладами освіти Луцького району на 2021-2024 роки».

Загальний обсяг фінансування на чотири роки, починаючи із жовтня 2021 року, передбачається у сумі 9 мільйонів гривень, з них 6 мільйонів – кошти державної субвенції та районного бюджету, 3 мільйони – кошти територіальних громад.

Читати також: Луцька райрада допоможе закупити контейнери для сміття Боратинській громаді


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хлопець під наркотиками повідомив про замінування всього міста
Наступна новина Звільнилися директори Волинського паталогоанатомічного бюро і будинку дитини
Останні новини
Схожі новини