Школи під час локдауну зможуть навчати дітей дистанційно

Школи під час локдауну зможуть навчати дітей дистанційно
Фото ілюстративне

Попри запровадження Кабінетом Міністрів посиленого карантину з 8 до 24 січня, освітній процес може не зупинятись.

Про це у своєму Telegram повідомив в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет, пише Освіта.ua.

За його словами, Міністерство освіти вже підготувало листи, що адресовані закладам освіти, в яких міститься прохання вжити всі можливі невідкладні заходи, спрямовані на належну організацію освітнього процесу.

«З метою зменшення ризику поширення коронавірусу, за рекомендацією МОЗ та спільно з іншими міністерствами, затверджені заходи з посилення карантинних обмежень. Одним із пунктів таких обмежень, на вказаний період, є заборона відвідування закладів освіти будь-якої форми, крім дошкільних та спеціальних (спеціальні школи та навчально-реабілітаційні центри), але це не означає, що освітній процес має зупинитися», - наголосив Шкарлет.

Окрім того, він подякував керівникам шкіл, учителям та батькам за спільне подолання викликів пандемії та реалізацію невідкладних заходів з організації дистанційного процесу навчання.

«Прошу із розумінням та всією відповідальністю поставитися до дотримання запроваджуваних карантинних заходів, бо найголовніша цінність людини – її здоров’я та життя», - написав в.о. міністра освіти і науки.

Як відомо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, оголошуючи перелік карантинних заходів під час січневого локдауну, сказав, що усі заклади освіти мають бути «відправлені на канікули».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу виявили 13 514 хворих на коронавірус. Одужало — 15 327
Наступна новина Звільнили директора Волинського обласного онкодиспансеру
Останні новини
Схожі новини