Мама на стилі: ексцентрична Олена та смілива Агнія

Мама на стилі: ексцентрична Олена та смілива Агнія

Бізнес-леді чи домогосподарка, багатодітна чи ні, у двадцять чи у п’ятдесят – жінка завжди залишається собою у будь-якій ситуації. З плямами від каші на сукнях, з недоспаними ночами, з шкільними уроками, першим коханням дитини та її розчаруванням, усмішками, слізьми, перемогами та поразками...

Мами завжди намагаються стежити за собою та стильно одягатися, створювати образи для себе та своїх дітей.

Наша «Мама на стилі» Олена – взірець для молодих матусь. Самодостатня та впевнена, вона обожнює стильні речі. Залюбки обирає такі ж образи і для своєї доньки Агнії.

«Капсульний гардероб - моя маленька мрія. Але оскільки у мене часто виникає любов з першого погляду з рандомними речами, то мрія ця нездійсненна. Не женуся за модними тенденціями, але й не цураюся трендових речей, якщо вони мені пасують і я почуваюся в них комфортно. Страху, що буде, «як у всіх», немає, я ж не манекен і доповнюю річ собою», – розповідає Олена.

Особливою потребою дівчина вважає одяг для вагітних, адже коли носила Агнію, то не могла змиритися із «бідним» вибором вбрання на цей період.

«Одяг для вагітних – це окрема тема. Мабуть, його виробники уявляють жінок стражденними і намагаються усіляко підкреслити ту стражденність», - зазначає героїня рубрики.

Щодо одягу своєї донечки, то зупинити «шалених» бабусю та тітку Агнії Олена не в змозі. А тому малеча може похизуватися гардеробом, якому позаздрить будь-яка модниця.

«Ніколи не комплексувала через те, що через відсутність сукенки чи бантика Агнію сприймуть за хлопчика. Її манери і кокетство не дають шансів помилитися», – усміхається Олена.

Жінка любить купувати одяг у торгових центрах, а тому ми обрали для своїх стильних експериментів Центральний універмаг міста Луцька, де зазвичай «шопиться» героїня рубрики.

Образ №1: Елегантний спорт

Брючні костюми завжди актуальні, незважаючи на пору року. Справжній бум на таке вбрання припав якраз на 2018 рік, коли майже всі дизайнери показали своє бачення таких практичних речей.

Звичайно, на подіумах можна було побачити гіпертрофовані та зовсім непристосовані до міського життя брючні костюми. Більшість митців демонструвала перебільшені плечі, маскулінні силуети, широкі брюки та ніби на 2-3 розміри більші жакети.

Така стилістика костюмів дозволяє виокремити ваші образи із традиційних «офісних луків» та додає навіть більшої елегантності, ніж вечірня сукня.

Експерти ж радять поєднувати костюми із кросівками та туфлями-човниками, грубими ботами та елегантними лоферами.

Олена обрала для свого образу костюм HelenA та кеди - Tommy Hilfiger.

На Агнії: джинси Baby rose, світшот – Burberry, взуття – Burberry.

Образ №2: Стильна клітка

Про кюлоти не говорив та не писав хіба лінивий. Ці короткі штанці зробили справжній фурор у дизайнерів та змусили усіх модниць придбати таку модель штанів.

Насправді ж історії кюлотів почалася зовсім не у 2017 році, а значно раніше. В Франції у XVI столітті їх носили лише аристократи з черевиками та панчохами. Такі штани були дуже популярні серед чоловіків в армії, а вже потім перейшли до жіночого гардеробу.

Нині ж це незамінний елемент жіночого гардеробу, який поєднують із будь-яким взуттям та комбінують навіть у спортивному стилі.

Олена обрала кюлоти у смужку від Normcore та чорні туфлі від Bruno Premi, Агнія – усе Wojcik.

Образ №3: Довершений велюр

Велюрова сукня із мереживом від  A.tan не потребує багатослівності. Вишукано. Елегантно. Граційно. Просто насолоджуйтеся прекрасним образом Олени.



Звичайно, ми не могли обійти увагою родзинку образу – червоні човники Fabio Rusconi, які додали довершеності та емоційності велюровій сукні.

Агнія не відстає від своєї стильної матусі і теж має сукню Baby rose «на вихід».

Образ №4: Традиційний силует

Спідниця із А-подібним силуетом – одне із найкращих дизайнерських рішень. Таке вбрання підійде майже усім типам фігури і вважається універсальним.

Цікавим елементом оздоблення є вертикальна смужка у кольорі та «золоті» ґудзики, що додають вишуканості та грайливості образу. Зробіть образ монохромним і вуаля – ви королева!

На Олені: спідниця Patrizia Pepe

На Агнії: усе Wojcik

Таку героїну рубрики ми не змогли обійти увагою та за її сміливість і прекрасний настрій подарували сертифікат від магазину SOLH, що розташований на третьому поверсі Центрального універмагу міста. Ми не прогадали, адже це – один із найулюбленіших магазинів Олени.

Текст: Ольга ВАЛЯНІК (для Першого)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для волинських фіскалів надійшло 64 запити на отримання публічної інформації
Наступна новина Школяр, брат якого воює в АТО, змушений єдиний сидіти за старою партою
Останні новини
Схожі новини