У їдальні нової луцької школи можна розраховуватися банківською карткою

У їдальні нової луцької школи можна розраховуватися банківською карткою

Цього навчального року в Луцьку запрацювала ще одна школа. Ліцей № 27 одразу ж підтвердив звання найсучаснішого - у шкільній їдальні встановили POS-термінал ПриватБанку для розрахунків карткою.

Все більше навчальних закладів переходять на безготівкові розрахунки у їдальнях. Це не тільки безпечніше з погляду гігієни, але й зручніше та швидше. Дев’ять луцьких шкіл вже встановили термінали, в яких учні розраховуються Карткою Юніора від ПриватБанку.

Це дитяча банківська картка, яка наділена всіма властивостями “дорослої“, і прив’язана до рахунку одного з батьків. Мамі чи татові приходять сповіщення про витрати дитини або запит на поповнення, якщо коштів на покупку не вистачило. За бажанням батьки можуть встановити денний ліміт використання коштів. У період навчання картку можна використовувати у шкільних їдальнях, в яких  ПриватБанк встановлює POS-термінали.

До переліку таких шкіл долучився і Луцький ліцей № 27. Щойно відкритий навчальний заклад активно впроваджує нові технології, тож безготівкові розрахунки у їдальні - не примха, а необхідність, щоб іти в ногу з часом.

“Луцькі діти та їхні батьки вже давно користуються можливостями Картки Юніора. Маючи власну банківську картку, дитина вчиться фінансовій самостійності, а батьки за допомогою сповіщень знають, що їхні донька чи син поїли у їдальні, або ж витратили гроші у сусідньому магазині. Приємно, що й навчальні заклади оцінили переваги терміналу у їдальнях і диктують моду на безготівкові розрахунки з наймолодшого віку”, - зауважила керівник напрямку ЮніорБанк на Волині Наталія Лукасюк.

Зауважимо, що Картку Юніора можна миттєво отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку. А встановлення та обслуговування POS-терміналу у школі не потребує додаткових  витрат від батьків. У Луцьку систему безготівкових розрахунків впроваджено у їдальнях шкіл № 2, 4, 9, 14, 15, 20, 24, 27 та Волинського ліцею-інтернату.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На даху ЖК «Супернова» відбудеться вистава від «Мандрівного вішака»
Наступна новина Звіт з будмайданчика ЖК «Юпітер»: у другому будинку в розпалі внутрішні роботи
Останні новини
Схожі новини