Школяра цькували за великий ніс. Кеті Перрі, Снуп Дог та інші зірки заступилися

Школяра цькували за великий ніс. Кеті Перрі, Снуп Дог та інші зірки заступилися

Школяр із Теннесі (США) Кітон Джонс записав відео, на якому розповів, що потерпає від булінгу своїх однокласників, та навіть розплакався на камеру через це.

Хлопець запитав у ролику, навіщо люди цькують, яка у цього мета, повідомляє SBS News, пише Українська правда. Життя

«Чому ви отримуєте задоволення від того, що намагаєтеся бути злими із невинними людьми? Це ненормально! Вони глузують з мого носа, називають мене бридким. Вони говорять, що у мене немає друзів. Вони вивертають на мене молоко, жбурляють їжу на мій одяг, – сказав Кітон.

Мені не подобається те, що вони так поводяться зі мною. Взагалі так не треба поводитися із будь-ким, це недобре. Люди, які чимсь відрізняються від решти, не мають потерпати від критики за це. Вони ж не винні».

Відеозапис Кітона опублікувала його мама Кімберлі Джонс.

На такий крок вона пішла задля того, аби привернути увагу до булінгу у школах. Записати відео вони вирішили, коли вкотре Кітон боявся іти на ланч у школі.

Монолог її сина подивилися понад 21 мільйон разів.

У мережі стартував флешмоб на підтримку школяра. Користувачі висловлюють свою солідарність із хлопчиком під хештегами #StandwithKeaton, #StopBullying, #KeatonStrong.

До акції у мережі долучилися багато світових знаменитостей, серед Кеті Перрі, Снуп Дог, Джастін Бібер, Енріке Іглесіас, Кріс Еванс, Демі Ловато та інші.

«Це розбило моє серце сьогодні. Будь ласка, будьте добрішими один до одного», – написала у Twitter Кеті Перрі.

«Маленький чоловіче, у мені ти знайшов друга на все життя. Напиши мені в приватні повідомлення, щоб ми поговорили. Любов – єдиний спосіб перемогти ненависть», – відгукнувся в Instagram Снуп Дог.

«Будь сильним, Кітоне. Не дай їм перетворити тебе на байдужого. Обіцяю, тобі стане краще. Доки твої однокласники вирішуватимуть, ким стануть у цьому житті, приїжджай з мамою до мене на прем'єру «Мстителів» наступного року в Лос-Анджелес?» – запропонував Кріс Еванс.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чим небезпечне недосипання для підлітків
Наступна новина У Луцьку спіймали злодія, якого вже рік вважали померлим
Останні новини
Схожі новини