Штрафи від 170 гривень до 17 тисяч. На Волині масово перевіряють заклади

Штрафи від 170 гривень до 17 тисяч. На Волині масово перевіряють заклади
Фото ілюстративне

За тиждень перебування в червоній карантинній зоні на Волині перевірили 1123 заклади на дотримання карантинних вимог. До адміністративної відповідальності притягнули 113 людей.

Про це стало відомо у понеділок, 15 листопада, під час брифінгу в обласній державній адміністрації.

Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Назар Орел повідомив, що в середньому щодня відбувається 160 перевірок магазинів, закладів харчування, освіти, ринків, перукарень, салонів краси. У 20% з них знаходяться порушення. Вони стосуються режиму дезінфекції, неправильного використання масок працівниками та відвідувачами, у закладах не дотримується дистанція, забагато відвідувачів, немає місця для обробки рук при вході, контейнера для використаних масок, працівникам не міряють температуру.

Окрім складання протоколів, з порушниками проводять роз’яснювальну роботу. Штраф за перебування в закладі без маски – від 170 гривень, без сертифіката про вакцинацію, довідки про одужання або ПЛР-тесту – від 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, на Волині вирішили не штрафувати в закладах людей, які поки мають лише одне щеплення від коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мігранти розпочали штурм кордону Білорусі з Польщею, силовики стягують водомети
Наступна новина Коли і де прощатимуться з єпископом, якого збив п'яний 22-річний водій
Останні новини
Схожі новини