Схудла і знайшла кохання: лучанка знялася у шоу на «СТБ». ВІДЕО

Схудла і знайшла кохання: лучанка знялася у шоу на «СТБ». ВІДЕО

Лучанка Юлія Медведчук знялася у шоу «Цієї миті рік потому» на телеканалі «СТБ». Жінка прийшла на проект з метою схуднути і знайти своє кохання, проте за рік їй вдалося повністю досягти лише однієї цілі.

Ідея шоу полягає у тому, що учасник двічі з’являється у студії - перший раз, коли оголошує свою мету, а вдруге - через рік - коли демонструє результат.

Юлія Медведчук заявила, що хоче схуднути. Вона прийшла на шоу з вагою 109 кілограмів, а обхват її талії становив 121 сантиметр. Жінка поставила за мету схуднути до 65 кілограмів і зменшити об’єм талії до 65 сантиметрів. На той момент Юлія була одинокою мамою - хлопець покинув її, щойно дізнався про вагітність. Тож другим викликом жінки став пошук свого кохання.

Вдруге Юлія прийшла у студію значно стрункішою, проте мети не досягла. Її вага становила вже 90 кілограмів. Жінка зізналася, що їй за рік вдалося досягти позначки 79 кг на вагах, проте через депресію вона зірвалася і знову набрала кілька кілограмів.

А от друге своє завдання - знайти коханого чоловіка - учасниця проекту виконала - вона прийшла у студію у статусі нареченої.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку особливі дітки пекли піцу з Савченком. ФОТО
Наступна новина На Волині - найнижча вартість свинини в Україні
Останні новини
Схожі новини