#Силаслова: відома ведуча з Луцька Світлана Рижук показала відео свого унікального проекту

#Силаслова: відома ведуча з Луцька Світлана Рижук показала відео свого унікального проекту

Відома радіо- та телеведуча Світлана Рижук розмістила на своїй сторінці у Facebook перше відео власного унікального проекту #СилаСлова.

Нагадаємо, Світлана Рижук разом зі своїм чоловіком, лідерому гурту «Мотанка», Віктором Жалніним створили унікальний проект. «Сила слова» – це музично-літературний проект, в який ввійде ряд відео-робіт записаних та створених на слова відомих письменників та музику фронтмена гурту Motanka.

«Невеличкий тизер вже зараз до вашої уваги!  Ці два вірші для мене дуже особливі, бо в них усі слова мають надзвичайну правду.. Це посвята Іванові Франкові від Лесі Українки.. У першоджерелі цей цикл з трьох віршів називався «Ридання» .. а в результаті «Сльози-перли». .1891 рік. Ми ж записали лише два вірші: «Сторононько рідна, коханий мій краю..» та «Україно, плачу слізьми над тобою.. «, а є ще третій: «Всі наші сльози тугою палкою..» Як розумієте, зупинятися не збираємося і плануємо записати ще третій вірш..» – йдеться у дописі.

 

🌸Вже затра о 19. 30 наш особливий концерт під зірками! І не тільки тому, що завтра сольний концерт мого чоловіка і прозвучить багато моїх та ваших , хто чув і знає, улюблених пісень, і це буде надзвичайне космічне дійство! А ще тому що, Ми разом з моїм коханим Viktor Verba Motanka презентуємо вам наш новий проект #силаслова! Частинка якого, невеличкий тизер, вже зараз до вашої уваги! 👉Ці два вірші для мене дуже особливі, бо в них усі слова мають надзвичайну правду.. 👉Це посвята Іванові Франкові від Лесі Українки.. 👉У першоджерелі цей цикл з трьох віршів називався "Ридання" .. а в результаті "Сльози-перли". .1891 рік. 👉Ми ж записали лише два вірші: "Сторононько рідна, коханий мій краю.." та "Україно, плачу слізьми над тобою.. " , а є ще третій : " Всі наші сльози тугою палкою.." 👉Як розумієте, зупинятися не збираємося і плануємо записати ще третій вірш.. ❤️ 🇺🇦️ #вірші #силаслова

Posted by Svitlana Ryzhuk on Friday, 19 October 2018

Нагадаємо, близько року тому Світлана Рижук вийшла заміж за лідера гурту «Мотанка» Віктора Жалніна. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Раптово стало погано і впав у кому: просять допомогти вилікувати маленького волинянина
Наступна новина На очах – пов’язка, на душі – рана: як лікарка з Луцька стала кандидаткою в майстри спорту
Останні новини
Схожі новини