Силою розганяти євробляхарів і не думали, – поліція

Силою розганяти євробляхарів і не думали, – поліція
Під час акції протесту «євробляхарів» на «Ягодині»

Під час акції протесту на волинських пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг» поліція «жодного варіанту силового вирішення питання не розглядала» - запевнив заступник начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак .

Всього лиш поліція тримала ситуацію із протестами «євробляхарів» на контролі – пояснив він. Про це йшлося в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині «Протилежний погляд Live», пише ВолиньPost.

«Я був на постійному зв’язку з Нацполіцією України, постійно доповідав керівнику поліції Волині Петру Шпизі», - розповів Сергій Козак.

Він наголосив, що жодного варіанту силового вирішення питання не розглядали.

«У жодному випадку», - додав Козак.

Поліцейський зауважив, що люди створювали у мережі дописи про те, що нібито планують розгін блокувальників, утім це були фейки для нагнітання обстановки.

«Жодної такої вказівки не було. Навпаки шукали конструктив», - розповів Сергій Козак.

Нагадаємо, кілька днів на пунктах пропуску «Ягодин» і «Устилуг» тривали акції протесту власників автомобілів на «євробляхах», які протестувати проти уведення в дію нового закону, який змушує власників платити на ввезення авто в Україну. На «Ягодині» справа дійшла навіть до сутичок з далекобійниками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Український боксер Гвоздик здобув титул чемпіона світу. ВІДЕО
Наступна новина На Волині зареєстрували першу «євробляху». ФОТО
Останні новини
Схожі новини