Український боксер Гвоздик здобув титул чемпіона світу. ВІДЕО

Український боксер Гвоздик здобув титул чемпіона світу. ВІДЕО
Олександр Гвоздик - четвертий українець - чинний чемпіон світу з боксу

Український боксер Олександр Гвоздик переміг в бою за титул чемпіону світу в напівважкій вазі за версією WBC чемпіона канадця Адоніса Стівенсона.

Бій пройшов в Канаді.На початку бою українець багато рухався, але пропустив кілька ударів в голову. Уже в третьому раунді Стівенсон опустився на коліно, але рефері визнав, що канадець послизнувся, повідомляє xsport.ua..

В кінці 8-го раунду Гвоздик тричі влучив у Стивенсона одиночними ударами, змусивши задкувати назад, але в наступних двох раундах пережив кілька небезпечних моментів.

Тільки в кінці 11-го раунду Гвоздик завдав серію ударів, відправивши Стівенсона в нокаут.

Довідково

Гвоздик слідом за Василем Ломаченком, Олександром Усиком і Артемом Далакяном став четвертим чемпіоном світу серед українських боксерів-професіоналів.

Загалом Гвоздик став 12-тим в українській історії чемпіоном світу з боксу серед професіоналів. Раніше чемпіонськими поясами основних версій володіли Віталій Кличко, Володимир Кличко, Володимир Сидоренко, Сергій Дзинзирук, Андрій Котельник, Юрій Нужненко, В'ячеслав Сенченко і Віктор Постол.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 грудня
Наступна новина Силою розганяти євробляхарів і не думали, – поліція
Останні новини
Схожі новини