Через російську агресію в Україні загинула 191 дитина

Через російську агресію в Україні загинула 191 дитина
Фото ілюстративне Людмили Денісової з «Facebook»

В Україні загинула 191 дитина через збройну агресію РФ. 

Станом на ранок 13 квітня 2022 року більше 540 дітей постраждали через вторгнення росії, – повідомили в Офісі Генерального прокуроа.

При цьому 191 дитина загинула та більше 349 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Ці дані не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Згідно отриманих ювенальними прокурорами даних, найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 113, Київській - 102, Харківській - 79, Чернігівській - 54, Миколаївській - 40, Херсонській - 38, Луганській - 36, Запорізькій - 23, столиці - 16, Сумській - 16, Житомирській - 15.

  • Під час фіксації кримінальних правопорушень, скоєних окупантами на території смт Бородянка та села Королівка Київської області, виявлено обгорілі тіла дівчини 16 років та 10-річного хлопчика.

 

  • 11 квітня збройними силами РФ здійснено обстріл цивільної інфраструктури Харкова. Загинули півторамісячна дитина та 12-річний підліток. Ще 4 дітей віком 1, 4, 5 та 9 років отримали поранення.  

 

  • 11 квітня в Херсонській області внаслідок влучення снаряду в житловий будинок 15-річна дівчинка отримала тяжкі поранення.

 

  • Через масовані бомбардування та обстріли збройними силами РФ українських міст та сіл пошкоджено 957 закладів освіти, з них 88 зруйновано повністю.

Читати також: За кордон на візках та кушетках. Як «Агапе» евакуює людей з інвалідністю 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спалювали суху траву. На Волині рятувальники загасили чотири пожежі
Наступна новина Сім'ям загиблих військових Луцької громади виділили по 100 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини