На Хмельниччині попрощалися із загиблим у луцькому аеропорту

На Хмельниччині попрощалися із загиблим у луцькому аеропорту

13 березня на Хмельниччині провели у останню Героя, який загинув під час ракетного обстрілу аеропорту в Луцьку, Дмитра Давидюка

Про це повідомили у Новоушицькій територіальній громаді. 

Дмитро Давидюк народився у 1991 року в смт Нова Ушиця на Хмельниччині. Навчався у місцевій школі. Закінчив Хмельницький університет управління і права та військову кафедру Хмельницької академії прикордонних військ. З 2017 року був призваний на строкову службу як офіцер запасу, з 2018 року – офіцер-контрактник. Загинув у ніч з 11 на 12 березня під час обстрілу аеропорту у Луцьку.

«Розділяємо пекучий біль рідних і близьких та схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність усієї України», – йдеться на сторінці тергромади. 

Нагадаємо, 11 березня 4 російські крилаті ракети до щенту знищили військовий аеропорт у Луцьку. Вбито 4 людей, які просто несли службу на території аеропорту. Шестеро військових отримали поранення. Влада Гринюка та Івана Кошіля з Луцька провели в останню путь 12 березня, поховали у селі Новосілки на Рівненщині та у Луцьку на Алеї почесних поховань міського цвинтаря. Того ж дня попрощалися й із Романом Ковалишним із Підбереззя, який теж загинув в аеропорту. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Цей Івась вийшов з Іловайська...». Репортаж із похорону вбитих під час ракетних ударів у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі сьогодні знищуватимуть боєприпаси часів Другої світової війни
Наступна новина «Ліпіть вареники. Це заспокоює». Як у Луцьку працює штаб для стривожених
Останні новини
Схожі новини