Білоруси розміщують на кордоні з Україною дерев'яні муляжі танків

Білоруси розміщують на кордоні з Україною дерев'яні муляжі танків
Олександр Мотузяник. Фото «Української правди»

Збройні сили білорусі розміщують в прикордонних з Україною районах муляжі танків, щоб продемонструвати свою присутність в цих місцях.

Речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник розповів під час брифінгу в Media Center Ukraine, що підрозділи білоруської армії продовжують виконувати завдання з «посилення білорусько-українського кордону», зокрема в Брестській та Гомельській областях, – пише «Суспільне»

«Основні зусилля білоруські військові зосередили на розвідці, інженерному обладнанні позицій, а також охороні ділянки держкордону. При чому почали залучити туди військовослужбовців строкової служби», — повідомив Мотузяник.

Він розповів, що «з метою проведення заходів оперативного маскування і демонстрації своєї присутності» підрозділи збройних сил білорусі розміщують в прикордонних з Україною районах дерев'яні муляжі танків.

Речник Міноборони також зазначив, що перевірка бойової готовності білоруських військ триватиме орієнтовно до 25 червня 2022 року.

Він також відзначив, що загроза ракетних ударів з білорусі досі зберігається.

Нагадаємо, раніше Міністерство оборони білорусі оголосили про «мобілізаційні навчання» з 22 червня по 1 липня у Гомельській області, яка межує з Україною.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Синоптики повідомили, коли на Волині знову буде спекотно
Наступна новина У яких громадах на Волині дозволили ходити по ягоди та гриби. ПЕРЕЛІК
Останні новини
Схожі новини