Скалецька покинула Нові Санжари, але обіцяє повернутись, - начальник медцентру

Скалецька покинула Нові Санжари, але обіцяє повернутись, - начальник медцентру

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька покинула територію медичного центру "Нові Санжари", де перебувають на обсервації громадяни України та іноземці, яких евакуювали з Китаю через спалах коронавірусу. 

Про це заявив начальник медцентру "Нові Санжари" Олександр Блінов, пише «Українська Правда».

Нагадаємо, у четвер, 20 лютого, Зоряна Скалецька офіційно заявила, що залишиться з евакуйованими українцями на карантині через протести місцевих жителів.

"Пані міністр виїхала (з медцентру - ред.). Вчора вона була з нами до 2 години ночі. Вона контактувала із працівниками, які працюють у боксі. Сьогодні ми плануємо, що вона після того як виявила бажання піти до тих евакуйованих і з ними особисто спілкуватися", – пояснив Олександр Блінов.

За його словами, Скалецька повернеться в медцентр і пробуде 14 днів на обсервації, але, коли саме повернеться міністр, він не знає. 

Блінов додав, що на базі медцентру Скалецькій виділять окремий будиночок.

На питання, чи може міністр Скалецька заходити і виходити із медцентру, Блінов відповів: "Вибачте, я теж буду йти додому".

За його словами, евакуйовані проживають на певній окресленій зоні, тому його зараження виключене. 

Він пояснив, що Скалецька не контактувала із людьми, які повернулися із Китаю. За його словами, вона контактувала з працівниками боксу, але це було на відстані. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку не можуть знайти власника історичної будівлі. Вона руйнується
Наступна новина «Бери валер’янку, приходь на концерт», - «Антитіла» до лучанина, який з ними судиться
Останні новини
Схожі новини