Скандал у школі на Ківерцівщині: батьки учнів так і не добилися звільнення директорки

Скандал у школі на Ківерцівщині: батьки учнів так і не добилися звільнення директорки

Батьки учнів, які навчаться у школі села Озеро, що в Ківерцівському районі, не змогли добитися звільнення скандальної директорки Світлани Степанюк

Батьки школярів прийшли на засідання райради, яке відбувалося 15 листопада, з вимогою про звільнення Степанюк, – пише Район.Ківерці.

В.о. голови Ківерцівської районної ради Тамара Чигрин під час сесії райради запропонувала розглянути це запитання депутатам, однак у залі не змогли узгодити кандидатуру нового директора, тако не знайшли причин для законного звільнення Світлани Степанюк.

Зрештою, обурені батьки оточили Тамару Чигрин і довго не випускали додому з приміщення ради, співали гімн. Лише викликавши поліцію, Чигирин змогла покинути приміщення.

Нагадаємо, зі 137 учнів школу в Озері відвідує лише 14. Решту школярів не пускають батьки на знак протесту проти директорки навчального закладу. У червні громадськість сколихнуло повідомлення, що Світлана Степанюк змусила учня переписати іспит з математики, хоча це заборонено. Розповідають батьки і про інші зловживання директорки своїм службовим становищем. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк сучасний і майбутній. Про що говорили містяни на неформатній зустрічі. ФОТО
Наступна новина «У парку треба тиші, а не дітей» – лучани «воюють» з дитячим майдачником, якого ще нема
Останні новини
Схожі новини