«У парку треба тиші, а не дітей» – лучани «воюють» з дитячим майдачником, якого ще нема

«У парку треба тиші, а не дітей» – лучани «воюють» з дитячим майдачником, якого ще нема

У Луцьку взялися збирати підписи проти встановлення дитячого майданчика «Ведмежа галявина» у сквері за міським РАЦСОм. Ініціатори збору підписів навіть переконували людей, що, аби зробити майданчик, будуть вирубувати дерева в парку, і взагалі «в парку потрібна тиша, а не діти».

Про такий збір підписів повідомив ініціатор встановлення майданчика у сквері Андрій Сірук. Нагадаємо, проект «Ведмежа галявина» цього майданчика брав участь у міському «Бюджеті участі», проте не пройшов у десятку переможців.

«Але насправді найбільше розчаровує не програш (бо ми таки боролись достойно), а той факт, що ПРОТИ нашої ідеї почали збирати підписи мешканців прилеглих будинків» - повідомив Андрій Сірук.

«Не розібравшись детально у самому проекті, людям подавалась недостовірна інформація: ніби ми будемо вирубувати багато дерев у парку і з них будувати майданчик. Насправді ж, ми повідомляли неодноразово, що жодного дерева ми не зачепимо, а навпаки - будемо намагатись гармонійно вписати наші споруди між наявними деревами» – пояснив лучанин.

«За словами ініціатора Тетяни Малей було зібрано 130 підписів. Як можна йти розмовляти з людьми не розібравшись детально у питанні? ЯК??» - обурюється Андрій Сірук.

«Після сьогоднішньої розмови з пані Тетяною і надання детального пояснення нашого проекту, ми всеодно не побачили розуміння, а навіть навпаки - отримали "заборону" будь-що робити» – написав лучанин.

Як пояснює Андрій Сірук, зі слів ініціаторки збору підписів «у парку має бути тиша, а дітям потрібно гратись у іншому місці - в дворах будинків чи на шкільному майданчику. І взагалі, діти швидко ростуть і додаткові майданчики їм не потрібні».

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал у школі на Ківерцівщині: батьки учнів так і не добилися звільнення директорки
Наступна новина На Волині подорожчали овочі, хліб та «молочка»
Останні новини
Схожі новини