«Скептики не помітили доступності суду для простих людей», - суддя Анатолій Пахолюк

«Скептики не помітили доступності суду для простих людей», - суддя Анатолій Пахолюк

Суддя Луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк обурений тим, як відреагували користувачі соцмереж на переїзд суду у нове приміщення.

Про це Анатолій Пахолюк написав на своїй сторінці у Facebook.

«Диву дивуюся - окремі дописувачі переймаються тим, як добре буде у новому приміщенні "зажравшимся" суддям.… Сумно стає, що ніхто не висловив навіть припущення, що можливо нове приміщення полегшить доступ до правосуддя простій людині у самих елементарних речах. Чи то пандус, ліфти для людей з особливими потребами, чи то просторі холи із зручними кріслами для відвідувачів, чи то сучасні зали судових засідань, чи то кімната для діток», – йдеться у дописі судді.

Анатолій Пахолюк запрошує усіх "скептиків" не пожаліти 10 хв часу і просто зайти у приміщення  суду на Конякіна,3 в місті Луцьку.

 

Прочитав окремі коментарі щодо відкриття нового приміщення Луцького міськрайонного суду. Про відкриття суду можна прочи...

Posted by Анатолій Пахолюк on Wednesday, 20 December 2017

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки безробітних на Волині. ВІДЕО
Наступна новина В «Карабас-Барабас» презентують новий сорт авторського пива
Останні новини
Схожі новини