Скільки грошей піде на місцеві вибори на Волині

Скільки грошей піде на місцеві вибори на Волині

На Волині на проведення місцевих виборів збільшать доходи загального фонду обласного бюджету на 506 тисяч гривень.

Це відбудеться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Про це йдеться в розпорядженні в. о. голови Волинської ОДА.

Гроші планують спрямувати Луцькому районному бюджету у сумі 107,7 тисячі гривень.

На підготовку і проведення додаткових виборів депутатів Підгайцівської сільської об’єднаної територіальної громади – 107,4 тисячі гривень, на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення зазначених виборів – 300 гривень.

Старовижівському районному бюджету дадуть 235,6 тисячі гривень: на підготовку і проведення додаткових виборів депутатів Дубечненської ОТГ – 131,5 тисячі гривень, депутатів Смідинської ОТГ – 103,8 тисячі гривень, та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення зазначених виборів – 300 гривень.

А також гроші дадуть Турійському районному бюджету у сумі 162,7 тисячі гривень: на підготовку і проведення додаткових виборів депутатів Турійської ОТГ – 161,3 тисячі гривень та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення зазначених виборів – 1,4 тисячі гривень.

Читати також: Приєднати чи залишити самостійною? Що буде із Жидичинською громадою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині декілька днів не курсуватиме потяг Ковель–Львів
Наступна новина «Не можна помахом руки закривати сільські лікарні», - депутат Волиньради Олег Бегаль
Останні новини
Схожі новини