Скільки «коронавірусних» ліжок зайнято у лікарнях Волині

Скільки «коронавірусних» ліжок зайнято у лікарнях Волині
Фото ілюстративне

Розповіли про ситуацію з коронавірусною інфекцією у Волинській області станом на 10 березня. Найгірша ситуація – у Ківерцівському районі, Луцькому районі, Луцьку та Нововолинську.

Про це йшлося у середу, 10 березня, під час брифінгу в ОДА, пише «ВолиньPost».

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Тимощук зазначила, що коронавірусна інфекція не відступає – за минулу добу виявили 125 нових випадків хвороби. 

Загалом у лікарнях області розгорнули 1707 ліжок для хворих на коронавірус (за минулий тиждень ще 108), із них зайнято 598, що становить 35 %. Найбільша завантаженість – у обласній клінічній лікарні (65 %), обласній інфекційній лікарні (73 %), Луцькій міській клінічній лікарні (47 %), Нововолинській міській лікарні (63 %). 1650 ліжок забезпечені киснем, із них 443 завантажені, що складає 28,5%.

За словами Людмили Тимощук, на сьогодні 52 пацієнти з COVID-19 знаходяться в реанімації, 12 пацієнтів перебувають на штучній вентиляції легень.

За минулу добу зафіксували дві смерті від коронавірусної інфекції. Померлі – старшого віку, 81 і 78 років (Горохівський та Луцький район).

Читайте також: У Луцькій міській лікарні від коронавірусу щепили майже пів сотні медиків


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьку суддю обрали членом Вищої ради правосуддя
Наступна новина Україна очікує на вакцину проти коронавірусу Pfizer в найближчі тижні
Останні новини
Схожі новини