Скільки лучанам треба віддати за картоплю

Скільки лучанам треба віддати за картоплю

На Волині триває збір картоплі. Селяни не скаржаться на цьогорічний урожай. Кажуть, погода цьому сприяла. Картопля на Варшавському ринку в Луцьку коштує від 6,50 грн/кг.

Про це пише  ВСН.

Чоловік із Горохівщини пропонує картоплю по 10 гривень. Проте при купівлі двох мішків і більше готовий знизити ціну до 8,50 гривні. Також він доставляє продукцію до покупців.

Читайте також: Понад мільйон тонн врожаю: на Волині завершили збирати ранні зернові культури

Жінка з Грузятина, що на Маневиччині, також продає картоплю по 10 гривень. Розповідає, що нині урожай вдався, але аби поповнити сімейний бюджет, вирішили частково її продавати.

На виході з ринку побачили у продажі фіолетову картоплю. Продавчиня з Дерно радо розрекламувала її корисні якості. Хоча й ціна відповідна – 100 гривень за кілограм.

«Минулоріч ми вперше посадили фіолетову картоплю. На смак вона така ж, як і звичайна, але кольорова, дуже корисна та вітамінізована. Її можна їсти для пониження тиску, покращення зору та від старіння», –  розповіла жінка.

Прямо з автомобілів поблизу ринку картоплю у 22-кілограмових сітках продають дещо дешевше – по 6,50 гривень за кілограм. Продавець зазначає, що це жовтий сорт картоплі «мелоді».

Загалом звичну уже нам картоплю тут можна придбати від 6,50 і до 12 гривень за кілограм. Переважно ціна залежить від сорту.

Читайте також: У Луцьку поставлять тимчасові ятки для «стихійної торгівлі»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За Україну загинув волинянин Вадим Дудко
Наступна новина «Ангар» збирає гроші на кровоспинні бинти
Останні новини
Схожі новини