Скільки лучани платитимуть за опалення у грудні

Скільки лучани платитимуть за опалення у грудні
Фото ілюстративне

ДКП «Луцьктепло» нарахувало плату за послугу з централізованого опалення у грудні 2020 року в розмірі 43,11 гривні за квадратний метр.

Про це повідомляє сайт підприємства.

Середня фактична температура зовнішнього повітря в грудні 2020 року визначена як середньозважений показник на підставі офіційних даних Волинського обласного центру з гідрометеорології склала +1,19ºС (середньодобова розрахункова температура зовнішнього повітря, яка врахована в тарифі – +1,47ºС).

Чинний у розрахунковому місяці базовий тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії становить 42,39 грн/кв. м у місяць, який затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради № 777-1 від 30.11.2018.

Для порівняння, у відповідному періоді минулого року ДКП «Луцьктепло» провело нарахування в розмірі 39,62 грн/кв. м за вищої середньодобової температури – +2,55ºС.

Нарахування з’являться в касах після 10 січня.

Нагадаємо, за послугу з централізованого опалення у листопаді 2020 року лучани заплатили по 33,33 гривні за квадратний метр площі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мер Нововолинська зробив ремонт у кабінеті за власні гроші
Наступна новина За добу у 86 волинян підтвердили коронавірус. Одужало – понад 200
Останні новини
Схожі новини