Скорочень працівників амбулаторій і ФАПів не буде, – Луцькрада про приєднані села

Скорочень працівників амбулаторій і ФАПів не буде, – Луцькрада про приєднані села

Жодних скорочень медичних працівників приєднаних амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та ФАПів не буде, запевняють у Луцькій міській раді.

Про це йдеться у повідомленні на сайті мерії.

«При формуванні проєкту бюджету Луцької міської територіальної громади на 2021 рік враховані потреби мешканців Жидичинської, Заборольської, Княгининівської територіальних громад та Іванчицівської сільської ради у наданні якісної і доступної медичної допомоги та утримання мережі галузі охорони здоров’я», – кажуть у міськраді.

І наголошують, що приєднання амбулаторій загальної практики – сімейної медицини та ФАПів цих територіальних громад розширить мережу існуючих амбулаторій Луцької міської територіальної громади та створить умови для покращення надання медичної допомоги.

«Такий позитивний досвід ми вже маємо у зв'язку з приєднанням Прилуцької територіальної громади», – додають у Луцькраді.

Читати також: Хто став старостами приєднаних до Луцька сіл

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Одна невеличка мрія збулась». У Жидичинсьму монастирі переклали і видали книгу
Наступна новина Міністерство у справах ветеранів очолила контррозвідниця СБУ
Останні новини
Схожі новини