Скутерист був у стані алкогольного сп'яніння. Поліція прокоментувала ДТП на Соборності

Скутерист був у стані алкогольного сп'яніння. Поліція прокоментувала ДТП на Соборності

Сьогодні, 23 листопада, на проспекті Соборності, що у Луцьку, сталася аварія за участі скутера та автомобіля. Як стало відомо, водій скутера перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє поліція Волині.

Поліцейські встановили, що керманич скутера SYM ORBIT II 150 не вибрав безпечної швидкості руху, безпечної дистанції, не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого здійснив зіткнення з Mercedes-Benz Sprinter, який рухався попереду.

На місце події викликали медиків, які оглянули скутериста. Від шпиталізації останній відмовився. Інший учасник ДТП не постраждав.

У керманича скутера патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння останній відмовився у присутності двох свідків.

Також патрульні встановили, що він вже притягався двічі до відповідальності за керування у стані сп’яніння та позбавлений права керування.

На винуватця ДТП патрульні склали адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не мала поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) та ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Галшку Гулевичівну визнали святою в ПЦУ
Наступна новина «Учні спровокували мене». Вчителька з Волині розповіла, чому вдарила дев'ятикласника
Останні новини
Схожі новини