Сквер на місці квітково базару реконструюють за 650 тисяч

Сквер на місці квітково базару реконструюють за 650 тисяч

Сквер в центрі Луцька, де раніше розташовывався квітковий ринок, будуть реконструювати, на ці цілі з бюджету вже виділили понад 650 тисяч гривень.

Ці кошти отримали за рахунок зменшення видатків на машини для виконкому та сміттєвози, про це стало відомо під час сесії Луцькради 28 лютого, пише ВолиньPost.

Під час внесення змін до рішення про бюджет міста на 2018 рік озвучили, що йдеться про зменшення видатків для виконавчого комітету на придбання автомобіля. Тож у мерії наразі відмовилися від ідеї купувати авто, хоча раніше навперебій розповідали про дорогу вартість обслуговування існуючих машин. 

Кошти ж, які раніше планували виділити на авто, постановили спрямувати на впорядкування скверу на проспекті Волі, де раніше розміщувався квітковий ринок. Таким чином, 350 тисяч гривень, за які хотіли купити автомобіль для виконкому, спрямують на сквер. 

Окрім того, ще 300 тисяч на сквер спрямують із грошей, передбачених на внески до статутного фонду комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс». Ці гроші планували використати для придбання сміттєвозів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Науковці виявили новий вид слона. Він вдало “ховався”
Наступна новина Вчені вперше відновили спинний мозок у приматів. Люди наступні?
Останні новини
Схожі новини