Слідкуємо за кіберспортивними новинами безкоштовно: огляд найкращих ресурсів

Слідкуємо за кіберспортивними новинами безкоштовно: огляд найкращих ресурсів
Фото: Комсомольская правда – Крым

Людей, які захоплюються кіберспортом, стає все більше з кожним роком.

Хоча донедавна кіберспортивний світ був доволі закритим та непопулярним: ігри вважались геть несерйозним заняттям, яке підходить лише для дітей та підлітків.

Тепер же аудиторія значно розширилась: люди різного віку, статі та професій захоплено спостерігають за турнірами, вболівають за «своїх» та навіть роблять ставки в букмекерських конторах.

Простіше кажучи: тут все тепер майже так само, як і в футболі. Призові фонди теж не менші: до прикладу, у цьогорічному чемпіонаті з Доти 2 можна було виграти понад 25 мільйонів доларів. Турніри з інших ігор трохи відстають, але все ж динамічно розвиваються: кіберспортсмени заробляють непогані гроші та стають відомими завдяки здобутим перемогам.

Трансляція кіберспортивних матчів відбувається переважно на стрімінгових майданчиках. Найпопулярнішим із них досі залишається Twitch: тут ви можете переглядати події, які вас цікавлять, абсолютно безкоштовно.

Також ні для кого не дивним є той факт, що побачити трансляції можна й на безлічі каналів телебачення: особливо, коли мова йде про масштабні події, які збирають у глядацькому залі тисячі присутніх. Та якщо вам недостатньо просто спостерігати за стрімами, без паніки: сьогодні розкажемо про найкращі ресурси з новинами, оглядами та статтями про кіберспорт. Отже, поїхали!

Дізнавайтесь кіберспортивні новини першими

Особисто нам досить подобається сайт https://esportnews.gg. Тут ви знайдете безліч цікавого: актуальні новини про головні події кіберспорту, оновлення та доповнення до популярних ігор, результати турнірів, експертні думки від геймерів та багато-багато іншого. Ресурс сподобається фанатам Доти 2, КС, Хартстоуну – про ці ігри тут найбільше цікавої інформації.

Перевагами сайту Esportnews є:

  • Регулярні оновлення – «свіжа» інформація з’являється на ресурсі кожного дня;
  • Усі матеріали – дійсно експертні. Над їх створенням працюють фанати кіберспорту та професійні журналісти, а не просто копірайтери, які вивчили тему лиш поверхнево;
  • Наявність відео контенту – роликів про проходження ігор, відео з найцікавішими моментами і так далі.
  • До того ж, ресурс представлений у всіх популярних соцмережах: просто клікніть на значок потрібної соціальної мережі, щоб перейти в спільноту. Це надзвичайно зручно.

Чи є ресурси, яким довіряти не варто?

Особисто нам не вдалось визначити однозначних «аутсайдерів». Втім, відрізнити якісний контент від зробленого нашвидкуруч – завдання, яке під силу майже будь-кому. Тому з цим у вас не повинно виникнути проблем. І наостанок, пропонуємо вам почитати про шість найбільш прибуткових дисциплін у кіберспорті. Стаття доступна за посиланням. Приємного читання!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські капелани привезли допомогу і привітали бійців на Донбасі. ФОТО
Наступна новина На Волині у шести класах зупинили навчання через кір
Останні новини
Схожі новини