Волинські капелани привезли допомогу і привітали бійців на Донбасі. ФОТО

Волинські капелани привезли допомогу і привітали бійців на Донбасі. ФОТО

Капелани з Волині відправилось на Схід України привітати зі святом 14-ту окрему механізовану бригаду.

Поїздку організували з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла до Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтера, – повідомляють у Волинській єпархії Київського Патріархату.

В Луганську область відбули: старовижівський декан протоієрей Іван Зеленко, військові священики Ковельського районного деканату Матвій Олійник (Свято-Пантелеймонівська парафія селища Люблинець), Андрій Сех (парафія Петра і Павла селища Голоби), Віктор Домбровський (парафія Різдва Пресвятої Богородиці с. Білин).

За привезені теплий одяг, взуття, продукти, інші потрібні речі бійці дякували зазначеним церковним громадам, а також Свято-Василівській селища Стара Вижівка, Свято-Михайлівській села Воля-Ковельська, Свято-Покровській села Любитів, Різдва Пресвятої Богородиці сіл Мощена та Білашів, Свято-Юріївській село Дубове, Свято-Миколаївській село Колодяжне, школярам-волонтерам села Козлиничі Ковельського районного благочиння, маневицькому деканові протоієрею Андрієві Закидальському, усім добродійникам.

Після молебню священики організували концерт. Воїнам вручили подарунки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбувся Волинь NGO Форум
Наступна новина Слідкуємо за кіберспортивними новинами безкоштовно: огляд найкращих ресурсів
Останні новини
Схожі новини