Слухай джаз - поважай себе: у Луцьку стартував Art Jazz 2018. ФОТО. ВІДЕО

Слухай джаз - поважай себе: у Луцьку стартував Art Jazz 2018. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку розпочався XI Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz 2018», який проходитиме 25-26 серпня.

25 серпня у стінах Замку Любарта для любителів джазу грали гурти Atmawinds з України, Kyiv All Stars Blues Band (Туреччина-Україна), The Cancel X Band з України, Shuma з Білорусі та Jam session.

«Як жоден інший вид мистецтва музика вміє вільно перетинати будь-які кордони, долати всі перепони. Хотіла б, щоб такі музичні зустрічі допомогли нам у взаємозближенні між державами», - сказала консул Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку Тереза Хрущ.

Організатор фестивалю Віктор Грисюк подякував гостям заходу за те, що вони не злякалися погоди та прийшли на це музичне дійство.

«Слухай джаз - поважай себе. Адже джаз – це дійсно музика вільних людей. Найперше ми робимо цей фестиваль для вас, бо це можливість слухати якісну музику», - зазначив Грисюк.

До слова, окрім музичної сцени на території фестивалю є футкорт, де можна придбати їжу, місце гончарів, арт-зона, де є тематичні розмальовки Марічки Островської, а також на згадку можна придбати джазові футболки.

Нагадаємо, на «Art Jazz 2018» звучатиме джаз з елементами електронної музики та року.

Читати також: На «Art Jazz 2018» виступить гурт з Білорусі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 26 серпня
Наступна новина «Волинь АТО» перемогла львівський «Західний кордон»
Останні новини
Схожі новини