Смачно, швидко, недорого: доставка від «Карабаса Барабаса»

Смачно, швидко, недорого: доставка від «Карабаса Барабаса»

Кожному знайоме відчуття, коли ввечері, прийшовши з роботи ти просто не маєш ідей, що приготувати. В такому випадку завжди можна замовити страви на будь-який смак.

Які переваги доставки? По-перше, ви не витрачаєте свого часу, а відповідно можете провести його з родиною, або ж прослухати якийсь важливий навчальний курс он-лайн. По-друге, багато страв ви фізично не можете приготувати вдома, а по-третє, на велику компанію точно вигідніше зробити замовлення з улюбленого закладу.

Зараз осінь, а тому найкраща пора для салатів. Для прикладу, можна посмакувати «Шопським» - родзинка болгарської кухні, або ж традиційним «Грецьким».

Для тих, хто любить не стандартні поєднання підійде салат з буряком та фетою, який заправляють лимонно-часничним соусом.

До салату можна взяти деруни у горщику (адже їх точно люблять усі, а от процес приготування доволі затратний по часу), чи макітру вареників. Так ви зможете отримати смачну й поживну вечерю.

Або ж, інший варіант – вогняна курка. М'ясо готують в духмяних спеціях та особливому соусі. А на гарнір додають картопельку та печериці та салат з капусти.

Усе це можна замовити у броварні «Карабас Барабас». Телефон для доставки: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька приїде Юрій Іздрик із меланхолійними віршами
Наступна новина У центрі Луцька почали робити новий сквер. Андрій Разумовський розповів, що там буде
Останні новини
Схожі новини