Сморід у Луцьку: у мерії закликають спільно шукати вихід з проблеми

Сморід у Луцьку: у мерії закликають спільно шукати вихід з проблеми
Джерело фото: сторінка Григорія Недопада у Facebook

У Луцьку продовжує створювати дискомфорт для мешканців міста сморід, який періодично виникає в різних районах.

Як написав 26 червня в Facebook перший заступник міського голови Григорій Недопад, одна з причиви виникнення неприємного запаху – зумисне створення прецедентів у місті.

«Для прикладу, люди днями скаржились на сморід із території, поблизу якої немає ні каналізаційно-насосної станції, ні приватних забудов, від яких могли б йти запахи нечистот – це практично центр Луцька. Також є версія про несанкціоновані зливи нечистот недобросовісними підприємцями або асенізаційними машинами», – повідомив посадовець.

«Така вірогідність існує, оскільки каналізаційна мережа нашого міста має протяжність майже 300 кілометрів, а люки розміщені через кожні 40-50 метрів один від одного, тож цілодобово стежити за кожним із них, аби уникнути незаконних зливів відходів, практично нереально». 

«Цілком розумію обурення лучан через факти виникнення смороду. Хотілось би почути і об’єктивні пропозиції громади – як виявити й здолати причини цього явища. Міська влада зацікавлена якнайшвидше знайти винних і притягнути до відповідальності, або ж виявити й ліквідувати головну причину смороду, адже ми живемо в одному місті і дихаємо одним повітрям. Якщо серед лучан є активісти, готові не тільки критикувати, але й шукати вихід із ситуації, ми розглянемо усі дієві пропозиції», – висловився чиновник.

Читайте також: Муніципали і добровольці шукатимуть, звідки в Луцьку сморід


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вражаюча Волинь: 12 фотографій
Наступна новина У «Луцьктеплі» по-новому прийматимуть показники лічильників: терміни та контакти
Останні новини
Схожі новини