Кінозірка з рожевою шерстю. Історія Яніни та Віви. 4LAPI

Кінозірка з рожевою шерстю. Історія Яніни та Віви. 4LAPI
Яніна та Віва

На майданчику Віва впадає в око відразу. Усе – через рожеве мілірування. Господарка каже, вдома знайшовся флакончик фукорцину – тож і вирішила додати собаці трохи кольору.

Хтось із собаководів засуджує, мовляв, знущання над твариною. Проте для більшості перехожих Віва своїм виглядом дарує радість.

Яніна Неспрядко. 32 роки. Майстер татуажу, художник кіно та мама. Тривалий час жила у столиці, близько півроку - в Ізраїлі. Має досвід з дресирування коней.

 

Віва. 7 років. Чистокровна біла швейцарська вівчарка із рожевим міліруванням. Сильна альфа-самка. Ревнива. Любить дітей та увагу. Справжня зірка: потрапила у фільм «8 кращих побачень» та відеокліп українського виконавця Фагота «Мантра».


Тепер вони – герої рубрики «4LAPI» на «Першому»


 

Яніна готувалась до появи собаки у житті протягом двох років. Вивчала літературу, шукала розплідник… Випадково натрапила на фото щенят білих швейцарських вівчарок і одразу ж закохалась в одне з них. Та не все виявилось легко: щеня перебувало у Росії.

Читати також: «Якось з'їв мої стрази». Історія Яни та Баді. 4LAPI

За щасливим збігом обставин власниця щеня працювала ветеринаром у аеропорту. Домовилась з екіпажем одного з рейсів про приліт собаки в Україну. Яніна ж мала зустріти їх у Борисполі.  І першу зустріч пам’ятає, ніби це було вчора.



Люди уже вийшли з літака, а щеняти так ніхто й не виніс. Через трохи відкрились ворота, вийшов екіпаж у темно синій формі і одна зі стюардес несла велике біле щеня, більш схоже на маленього ведмедика. В той момент чи не усі в залі почали їх фотографувати.

Читати також: «Він вдячний за те, що ти просто є». Історія Макса та Іри. 4LAPI

«Собака - це одне з кращого, що може мати людина. Радісне доповнення до мого життя. Водночас - підтримка і відповідальність», - вважає Яніна.

Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вночі горіла сільська рада. ФОТО
Наступна новина Луцький магазин Андре Тана презентував яскраві новинки весняно-літнього сезону. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини