«Якось з'їв мої стрази». Історія Яни та Баді. 4LAPI

«Якось з'їв мої стрази». Історія Яни та Баді. 4LAPI
Яна Цапюк та Баді

Яна та Баді – друзі нерозлийвода. Обидва люблять дітей та прогулянки за містом. Життя з Баді схоже на комедійний фільм. Бо ж не кожен пес може сходити у туалет стразами...

Яна Цапук. 27 років. Голова ГО «Фундація розвитку сільської молоді», яка створює проекти для дітей із сіл. Перекладач польської мови, директор школи іноземних мов «MOWA». Норовлива та співчутлива. Любить дітей, мандри та свого собаку. 

 

Баді. 8 місяців. Чистокровний білий лабрадор. Активний та життєрадісний. Любить воду, зефір, печені яблука. На полиці у ванні має аж три шампуні. Фанат акустичної музики та фільму «Я і Марлі». Психолог для своєї господарки. Улюблена річ - дитяча іграшка кролика на морквині. 


Нині ці двоє стали черговими героями рубрики «4LAPI» на «Першому».



Мати чотирилапого товариша Яна мріяла з дитинства. Та лише на 27-ий день народження подарувала собі цю мрію. Собаку шукала кілька місяців. Придумала більше 50 варіантів клички. Зрештою, зупинилась на Баді, з англійського сленгу – «друг».

Читати також: «Він вдячний за те, що ти просто є». Історія Макса та Іри. 4LAPI

Через тиждень після появи пса Яна потрапила в жахливу аварію. Після лікування тривалий час не могла спокійно спати вночі. Баді став її ліками: просто лягав поруч з головою, Яна заспокоювалася, поринала у сон.



Лабрадор шаленіє від води. Може забігти у відчинені двері ванної кімнати та вперто не вилазити звідти, поки його не помиють. А інколи навмисне грається у багнюці в передчутті подальших водних процедур.

Яна Цапук має чимало дітей-похресників. Що тільки не виробляють вони із лабрадором! І розчісують, і поливають парфумами, і сунуть пальці до носа. Та Баді лише мирно чекає, поки дитячі ігри закінчаться…



Життя з Бадді - суцільний комедійний фільм. 

«Колись Баді знайшов на столі цукерницю, вибрав і з'їв лише найдорожчі цукерки. Іншого разу я отримала дорогу косметику, він прогриз два тюбики, розмазав усе по підлозі і лежав у тому, ніби так і треба. А ще був випадок, коли він покакав стразами (сміється). Просто знайшов мої босоніжки, обшиті стразами, відірвав їх і з'їв», - розповідає Яна.

За словами Яни, Баді - психолог. Коли їй потрібно прийняти складне й важливе рішення, вона йде гуляти з лабрадором, заспокоюється та вирішує все на «холодну голову».

Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський хакер продавав доступ до «зламаних» серверів із 170 країн світу
Наступна новина «В Таїланді мене вже впізнають», - луцький тай-боксер Сергій Снитюк. ІНТЕРВ’Ю
Останні новини
Схожі новини