Соцмережі – користь чи шкода: роздуми лучан. ВІДЕО

Соцмережі – користь чи шкода: роздуми лучан. ВІДЕО

Соціальні мережі вже тісно вплелися в наше повсякденне життя. Вони допомагають швидко обмінюватись інформацією, досвідом, спілкуватися з родичами, друзями та лише одним кліком познайомитись з тією чи іншою людиною.

Та як часто ми замислюємось та перевіряємо, кого додаємо у друзі? Збільшення власної значимості через підживлення суспільного інтересу чи реальна загроза для життя? Вивчення теми дивіться у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Лучанин Василь Петрищак – власник одного із спортивних клубів міста.  Чоловік сам з підліткового віку веде здоровий спосіб життя та займається спортом, відтак вважає за обов’язок залучати до цієї доброї справи якомога більше людей. Та окрім цього всього, Василь щодня багато працює над рекламою та популяризацією спорту, і в цьому йому активно сприяють соцмережі. Із власної сторінки у Фейсбуці, де в нього близько трьох тисяч друзів, чоловік розповідає, чому варто займатися спортом і пропонує послуги власного клубу.

Ще один не менш активний користувач соцмережами політик та помічник одного з народних депутатів від Волині Олександр Пиза. Чоловік також має чим похизуватись на власній сторінці. Кількість його друзів сягає 5 тисяч чоловік.

Перш за все додавання великої кількості друзів для більшості людей це спосіб виглядати  престижно та статусно, каже  психолог Тетяна Мосевніна. Та часто-густо користувачі не замислюються, що насправді в один клік можуть створити для себе цілу купу проблем.

Психотерапевт Юлія сама є дуже активним користувачем соціальних мереж. Каже, вони, звісно, дуже потрібні, однак тільки у тому випадку, якщо використовувати їх розумно.

Тож якщо до вас стукаються у друзі користувачі навіть із найпривабливішими фото профілю або  мега-цікавими пропозиціями, не полінуйтеся і спершу з’ясуйте, хто ця особа.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затримали спецтехніку з підробленими номерами агрегатів
Наступна новина Інтерпол і поліція розшукують волинянина, підозрюваного в убивстві
Останні новини
Схожі новини