БандероКіт із Луцька став зіркою соцмереж. ФОТО, ВІДЕО

БандероКіт із Луцька став зіркою соцмереж. ФОТО, ВІДЕО

Власники БандероКота Зоряна та Роман Кузнєцови виховують його вже рік. Кажуть, що насправді тварину звати Оскар, проте сторінку в Instagram назвали патріотично – БандероКіт.

Як розповіла Зоряна Кузнєцова, патріотичну назву сторінки у соцмережі обрали через котячу вдачу. Спочатку їхній Оскар вибрав для спання вишиту подушку, згодом в нього з'явився модний аксесуар – вишитий метелик, потім – горнятко з надписом "Бандерштат", а на ошийнику кіт постійно носить медальйон із прапором України, пише Суспільне

Сторінку БандероКота подружжя веде разом. Там розповідають про його життя, здоров’я, іграшки, смаколики та харчування. Адже коли ти заводиш тваринку – це частина твоєї родини, – горить Зоряна Кузнєцова.

Найбільше, розповідають господарі, кіт любить сидіти на підвіконні та спостерігати за птахами. А ще – слухати пісню гурту "Троїсті музики", записану на старій платівці.

Щодня Оскара дресирують. Він знає шість команд, але виконує їх лише тоді, коли хоче, – розповідає Зорня. Зокрема БандероКіт виконує команди: сидіти, дай лапу, цьом, лежати, до мене, і зі столу або вниз.

Щодня подружжя гуляє з котом. Під час цих прогулянок БандероКота впізнають на вулиці його підписники. Бувають випадки, що просять з ними сфотографуватися, – говорить Зоряна.

Нині у БандероКота із Луцька 214 підписників в Instagram і це лише початок на шляху до успіху та популярності, – впевнені його власники.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Готові «врізатися зубами» за рідну землю: волинські поліцейські захищають Україну на сході
Наступна новина На Волині попрощалися із полеглим Героєм. ФОТО
Останні новини
Схожі новини