«Спалили найдорожчу техніку», – голова Підгайцівської громади. ФОТО

«Спалили найдорожчу техніку», – голова Підгайцівської громади. ФОТО
Юрій Семенюк

Голова Підгайцівської громади Юрій Семенюк запевняє – молодики, які проникли на його стоянку, палили найдорожчу техніку.

Загалом там знаходилося 11 одиниць техніки, зловмисники підпалили три - один екскаватор і дві фури. За словами Семенюка, це найдорожчий транспорт, який знаходився на стоянці. Стояли машини в різних місцях, тож Семенюк переконує: зловмисники наперед знали, що треба палити.

Загальна сума збитків, за словами голови громади, становить близько 60 тисяч доларів. Техніка не була застрахованою.

Семенюк також переконаний, що дату підпалу обрали невипадково - цієї ночі був сильний туман. Палії дочекалися, поки охоронець відійде, і проники на стоянку. Сторож припускає, що вони залізли через паркан.

Нагадаємо, голова громади пов’язує інцидент з виборами. За його словами, напередодні він мав розмову з депутатом сільради від партії «УКРОПу» Олександром Бляшуком щодо виходу двох депутатів-«укропівців» з партії. Бляшук запевнив, що «розмова була, але без погроз»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Готовий вийти з МП, але треба час», - настоятель волинського храму, прихожани якого хочуть в ПЦУ
Наступна новина У Луцьку влаштували «полювання» на водіїв-порушників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини