«Розмова була, але без погроз», – депутат про свою «причетність» до підпалу майна Семенюка

«Розмова була, але без погроз», – депутат про свою «причетність» до підпалу майна Семенюка
Олександр Бляшук (фото: ВолиньPost)

Депутат Підгайцівської сільської ради Олександр Бляшук прокоментував заяву Юрія Семенюка щодо можливої причетності «УКРОПу» до підпалу майна голови сгромади. 

Про це він розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, голова Підгайцівської громади під Луцьком Юрій Семенюк переконаний, що підпал його техніки пов’язаний з виборами. Він розповів, що напередодні у нього була розмова з депутатом місцевої сільради Олександром Бляшуком щодо виходу депутатів з «УКРОПу». 

«Ми нормально посиділи, кави попили. Говорили про те, що треба робити на моєму окрузі... Я не така людина, яка може тиснути. Я чесно програв і не хочу тепер влаштовувати якісь речі», - пояснив Бляшук.

Проте він відзначив, що голова громади безпосередньо причетний до масового вступу депутатів у «Солідарність», тобто переконує депутатів приєднуватися до партії. Ви можете прийти на сесію і там відкрито побачити, що він відстоює президентську лінію», - пояснив депутат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Усе видно на відео», - Юрій Семенюк про підпал свого майна
Наступна новина «Відправити на Волинь силовиків для відновлення порядку», – Савченко може звернутися до Порошенка
Останні новини
Схожі новини