«Усе видно на відео», - Юрій Семенюк про підпал свого майна

«Усе видно на відео», - Юрій Семенюк про підпал свого майна
Згоріла техніка. Фото - ВолиньPost

Голова Підгайцівської громади під Луцьком Юрій Семенюк заявив, що його техніку на стоянці підпалили двоє молодиків. Їх зафіксували камери спостереження.

Підпал стався близько 3 години ночі на стоянці спецтехніки, розповів Юрій Семенюк у коментарі «Першому».

Читати також: Спалили майно голови громади під Луцьком Юрія Семенюка. ФОТО

Як розповів голова громади, першими загоряння помітили місцеві робітники.

«Вони зателефонували до мене, а я вже тоді в ДСНС та приїхав сам. Усе видно на відео. По камерах ми побачили, що палили двоє молодих людей. Перед цим обливали чимось. Не знаю, чи бензином, але горіло так, що вже відновленню не підлягає», - розповів Семенюк.

«Ясно і так, що це пов'язано із виборами, з моїми опонентами. До мене заходив наш депутат Олександр Бляшук із «УКРОП». Це трапилося, коли почали виходити депутати із партії «УКРОП». Він нарікав на це, питав у мене: «Що ж таке? Чому виходять?» Я сказав, що нічого дивно немає, зважаючи на те, як вони себе ведуть. Наприклад вже тоді на телебаченні мене брудом обливали. І тоді він каже: «Ну то ще ж і далі може щось бути...», – прокоментував ситуацію голова громади.

Також він розповів про автомобіль на єврономерах, на якому двоє молодиків демонстративно «підрізали» його напередодні. Семенюк підозрює, що ці події можуть бути пов'язані.

Нагадаємо, у Підгайцівській громаді Луцького району десять депутатів написали заяви про перехід до партії БПП «Солідарність». Двоє з цих десяти депутатів – Катерина Голубович та Світлана Федорчук – перейшли із партії «УКРОП».

Юрія Семенюка обрали головою Підгайцівської громади на виборах 23 грудня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині збирають гроші на операцію для хлопчика без ока
Наступна новина «Розмова була, але без погроз», – депутат про свою «причетність» до підпалу майна Семенюка
Останні новини
Схожі новини