Підприємство судиться з ЛПЕ через валідатори

Підприємство судиться з ЛПЕ через валідатори

Підприємство, яке виграло тендер на встановлення валідаторів у луцьких тролейбусах, судиться з КП електротранспорту.

Підприємство, яке виграло тендер на встановлення валідаторів у луцьких тролейбусах, судитимется з Луцьким підприємством електротранспорту, передає ВолиньPost.

Про це стало відомо 30 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. 

ТзОВ «Системний зв’язок», яке мало впроваджувати у тролейбусах Луцька автоматизовану систему обліку пасажирів (АСОП), через суд вимагає виконати оплату у повному обсязі. Про це розповів в.о директора ЛПЕ Володимир Пуц. 

За його словами, ціна питання – 2 мільйони гривень. «Судові баталії» тільки розпочалися, у лютому буде перше засідання. Частину коштів було витрачено на тестове обладнання, яке так і не запрацювало на повну силу – валідатори поклали на полиці, а систему відключили від головного сервера. 

На думку Володимира Пуца, валідатори місту не потрібні, адже вводять у деструктив кондукторів, а сама система недосконала, бо не показує реальну кількість пільговиків. «Автоматизована система і в нас буде працювати, але тут треба буде дуже зважено підійти», – додав Пуц, згадавши про досвід європейців. 

Депутати комісії підтримали пропозицію, щоб юридичний департамент міської ради супроводжував ЛПЕ у судовому процесі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Спец Тех»: прибрати сніг з вулиць - не проблема. ФОТО
Наступна новина 20% всіх протоколів щодо браконьєрства в Україні склали на Волині
Останні новини
Схожі новини